خرید برنج عنبر بو درجه یک جنوب

خرید برنج عنبربو درجه یک جنوب

خرید برنج عنبربو درجه یک جنوب

خرید برنج عنبربو درجه یک جنوب رونق خوبیی دارد. یکی از اقلام ضروری سفره های خانواده های ایرانی برنج است که نقش غذای اصلی را ایفا می کند. برنج ایرانی در سطح جهان از نظر طعم و کیفیت قابل مقایسه با محصولات خارجی نیست و به همین دلیل به کشورهای مختلف دنیا پسندیده و صادر می شود. استان های جنوبی اصلی ترین زمین زراعی این محصول بی نظیر بوده و سالانه بخش زیادی از برنج ایرانی و جهانی در این استان ها تولید می شود. برنج های کشت‌شده در ایران انواع مختلفی دارند که از جمله معروف ترین آن ها می توان به هاشمی، سدری، طارم و عنبربو اشاره کرد.

برنج ها از نظر ظاهری مانند رنگ، طول، پخت و بازدهی متفاوت هستند.  این محصول یکی از قدیمی ترین غذاهای روی زمین است. از سوابق باستان شناسی مشخص است که 8000 سال پیش در چین کشف شده‌است. برنج رایج ترین و پرکاربردترین ماده غذایی به ویژه در آسیای جنوب شرقی است. 7000 نوع از آن وجود دارد. معمولاً در شالیزارهای مرطوب در آب و هوای گرمسیری با بارندگی فراوان کشت می شود.  برای تهیه پلو دانه های کوتاهتر و چاق مناسب است.

برنج عنبربو چیست؟

گیاهی یک ساله است. همچنین در مناطق بسیار گرم می تواند دوساله باشد. ارتفاع آن بین 1-15 است. در ابتدا دانه های عمودی در زمان بلوغ مایل می شوند. مزارع برنج از دور شبیه باتلاق ها هستند. بنابراین به دلیل اینکه مالاریا ایجاد می کند، کشت آن با شرایطی گره خورده‌است. با وجود این یکی از گیاهانی است که در کشور ما  به خوبی رشد می کند. یکی از مهم ترین محصولات غلات در جهان است که پس از گندم و ذرت جایگاه سوم را در تولید غلات به خود اختصاص داده‌است.

این گیاه  منبع غذایی اصلی مردم است، به ویژه در نیمه ای که شرق آسیا را در بر می گیرد.  به طور متوسط ​​در هر خوشه 100-150 سنبلچه و در هر خوشه یک گل وجود دارد. گلها برای تشکیل دانه بارور می شوند. دانه هایی با طول متوسط ​​5-15 میلی متر و عرض 2-4 میلی متر با دو پوسته روی هم پوشیده می شوند. دانه های پوست کنده معمولاً “شالی” نامیده می شوند (گاهی اوقات گیاه را با همین نام نیز می نامند).

خرید برنج عنبربو درجه یک جنوب

تاریخچه برنج

برنج ابتدا در 3000 سال قبل از میلاد در هند  تولید آن آغاز شد و سپس به غرب گسترش یافت. ورود آن به اروپا مصادف با قرون وسطی است. گمان می‌شود که 500 سال پیش از جنوب وارد ترکیه شده‌باشد. برنج که به طور گسترده در مناطق گرمسیری، نیمه گرمسیری و معتدل کشت می شود، تنها غلاتی است که در آب رشد می کند. اگرچه سایر غلات ها نمی توانند برای مدت طولانی در آب زنده بمانند و حیات خود را از دست می دهند، برنج با استفاده از اکسیژن محلول در آب رشد می کند.

شلتوک به دست آمده با برداشتن پوسته ها صیقل داده‌شده و به دانه های برنج سفید تبدیل می شود. فرآیند پولیش که برای صاف کردن ظاهر دانه ها انجام می شود، در واقع باعث می شود که محصول تا حد زیادی ارزش غذایی خود را از دست بدهد. زیرا در طی این فرآیند لایه بیرونی غنی از پروتئین، چربی، تیامین (ویتامین B1)، نیاسین (اسید نیکوتینیک)، ریبوفلاوین (ویتامین B2)، آهن و کلسیم اطراف سطح دانه ها از بین می رود.  در نتیجه فقط یک محصول غنی از نشاسته باقی مانده است.

کشت برنج  عنبربو درجه یک جنوب

گیاه برنج عنبربو درجه یک جنوب تقریباً در هر خاکی و در مناطق معتدل گرم می تواند رشد کند. عملکرد محصول در خاک هایی با نفوذپذیری آب کم و غنی از مواد آلی افزایش می یابد. دانه برنج عاری از بیماری و تمیز است. باید بدون بذر علف های هرز و شالی قرمزواجد شرایط و دارای گواهی باشد. استفاده از دانه های خوب می تواند عملکرد محصول را 20-25 درصد افزایش دهد. مناسب ترین دما در دوره جوانه زنی برنج  جنوب 23-18 درجه است. فریب گرم شدن زودهنگام هوا در ماه اردیبهشت را نخورید. در کشور ما به طور کلی کاشت برنج در اردیبهشت و تا 24 خرداد به عنوان دومین تناوب زراعی در مزارع انجام می شود.

کاشت برنج در مزرعه به روش های پخش، بذرپاشی یا نشایی انجام می شود. گیاه برنج عاشق آب است. اگر جریان مداوم آب به تشت هایی که در آن کاشته‌شده باشد برسد، به رشد آن کمک زیادی می کند. به گیاه برنج کودهای نیتروژن و فسفات داده‌می شود. کنترل علف های هرز با علف کش ها انجام می شود. برداشت گیاه برنج 50-40 روز پس از گلدهی، زمانی که گیاه شروع به زرد شدن می کند، انجام می شود. محصول برنج با دست و با استفاده از داس یا دروگر برداشت می شود.

خواص برنج عنبربو درجه یک جنوب

این برنج فشار خون بالا و اضافی را کاهش می دهد. مصرف برنج عنبربو اسهال را قطع می کند. آب به دست‌ آمده از جوشاندن این برنج به عنوان ضد اسهال استفاده‌ می شود. از آرد آن برای خشک کردن زخم ها استفاده می شود.

جهت خرید به صورت عمده کلیک نمایید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *