صادرات برنج عنبر بو درجه 1 اهواز

صادرات برنج عنبربو درجه ۱ اهواز

صادرات برنج عنبربو درجه ۱ اهواز

صادرات برنج عنبربو درجه ۱ اهواز بسیار پر درآمد است. این گیاه طی هزاران سال کشت شده و غذای اصلی اکثریت بشریت می‌باشد. برنج در آسیا مانند نان در اروپا  مهم است و اهمیت بسیاری نسبت به غذای ساده دارد. برنج عنبربو حاوی انرژی بوده که به انسان و حیوانات نشاط می بخشد. همچنین برنج عنبربو اهواز یک پیشنهاد فوق العاده است. این غلات اهوازی در زمان پخت بوی بسیار اشتها آور و معطرب از خود نشان می‌دهد.

صادرات برنج عنبربو درجه ۱

صادرات این محصول درجه یک اهواز به کشورهای متعددی انجام می‌شود که در نتیجه آن به رشد اقتصادی کشورایران کمک بسیاری می شود. فواید بسیار مهمی که در این گیاه وجود دارد موجب شده صادرات آن زیاد گردد و طرفداران آن نیز افزایش یابند. با استفاده ازااین غلات می‌توان غذاهای خاص و لذیذی مانند انواع پلو و آش، کته و استانبولی را به روش های  مختلفی تهیه کرد. این برنج باید در بسته‌بندی های شیک و باکیفیت جهت صادرات به کشورهای مختلف آماده گردد تا به فروش فراوان منجر گردد. مواردی که موجب بیشتر شدن میزان فروش و صادرات موفق این غلات می‌گردد به عوامل متعددی بستگی دارد.

صادرات برنج عنبربو درجه ۱ اهواز

نحوه آماده‌سازی برنج عنبربو اهواز

برنج را در آب نمک فراوان بپزید تا تقریبا نرم شود که در حدود 8 دقیقه طول می کشد. آبکش را  آماده‌کرده و قابلمه را در آن خالی کنید. 2-3 قاشق غذاخوری آب در قابلمه بریزید و کره یا روغن را در آن آب کنید. سپس برنج را دوباره در قابلمه بریزید و با قاشق آن را به صورت هرمی لایه لایه کنید. لایه زیرین را با کره با بقیه مخلوط نکنید. با قاشق چوبی هرم برنج را سوراخ کنید. من همیشه حدود 7 تا 10 سوراخ پیدا می کنم. روی قابلمه را با حوله آشپزخانه بپوشانید و سپس درب آن را بگذارید. مطمئن شوید که در قابلمه واقعاً خوب بسته‌شده‌است.

حدود 40 دقیقه روی حرارت نسبتا کم بگذارید دم بکشد. مهم: در این مدت درپوش را بردارید. بعد از 40 دقیقه درب قابلمه را بردارید و قسمت بیرونی قابلمه را با آب سرد بشویید که به جدا شدن برنج از ته آن کمک می کند. بشقاب را بگذارید، همه چیز را زیر و رو کنید و امیدوار باشید که همه برنج به خوبی از بین برود. باید یک  ته دیگ طلایی خوب تشکیل شود که فوق العاده خوشمزه است. هرچه قابلمه بزرگتر باشد، حتی با مقدار کمی برنج،  ته دیگ آن بیشتر است. اگر در ابتدا مقدار زیادی نمک به آب اضافه کنید، طعم برنج تندتر و جالب تر خواهد شد.

تاریخچه برنج

منشاء این گیاه از کشور چین است و از دلتای رودخانه یانگ تسه گسترش پیدا کرد. در آن دوران برای اولین بار امکان کش این غلات لذیذ وجود داشت. امروزه این محصول تقریباً در هر قاره ای کشت می شود.  این کشور یکی از مهمترین مناطق کشت با بیش از 80درصد کل تولید دنیا در آسیا است. کشور چین به تنهایی سالانه حدود 143 میلیون تن از این محصول را تولید می کند. با این حال، برنج راه درازی را برای چنین برداشت هایی طی کرده بود. تنها 2900 سال پس از کشف این گیاه به آرامی در منطقه های باتلاقی جنوب چین به سمت شمال راه یافت.

در آن زمان، قبایل‌ پناهنده هند کشت این گیاه را به مناطقی که امروزه تایلند، برمه، کامبوج، ویتنام و مالزی گفته‌می شوند، آوردند. دانش کشت این غلات به سمت غرب نیز گسترش پیدا کرد. این گیاه از طریق ایران و عراق امروزی به مصر رسید.  گسترش برنج به  کشورهای اروپایی خیلی طول کشید. سرانجام، در پایان قرن نهم، مورها دانش مربوط به کشت برنج را در اسپانیا و پرتغال گسترش دادند.از آمریکای جنوبی، دانه برنج 200 سال دیگر به آمریکای شمالی رسید تا اینکه در نهایت در آغاز قرن بیست و یکم ، مقادیر بسیاری برنج نیز برای اولین بار در کالیفرنیا برداشت گردید. سنت دیرینه کشت این گیاه از قلم نیفتاده است. کشت برنج فرهنگ ها را شکل داد و کل مناطق را تغییر داد.

رشد برنج عنبربو درجه ۱ اهواز

این گیاه تا ارتفاع 1.80 متر رشد می کند و یک ساله است، یعنی هر ساله کاشته و برداشت می شود. دانه‌های ابن گیاه روی خوشه‌های آویزان در بالای ساقه می‌رسند. این گیاه برای رشد بهتر به گرما و رطوبت آب و هوای نیمه گرمسیری نیاز دارند. اکثر دانه ها در خاک باتلاقی رشد می کنند. با این حال، انواعی از برنج ها نیز وجود دارند که با آب کمی از بین می روند.

خواص برنج عنبربو اهواز

برنج عنبربو اهوازبه طور قابل توجهی ارزش غذایی بالاتر از انواع دیگر دارد. این محصول یک غذای فوق العاده سالم است.  از آنجایی که حاوی کربوهیدرات های پیچیده زیادی‌ بوده، شما را برای مدت طولانی سیر می کند و همچنان کالری کمی دارد.  صرف نظر از تنوع، حاوی پروتئین های ضروری مهم است. به دلیل داشتن سدیم کم، برای کم آبی بدن مفید می‌باشد. برنج عنبربو حاوی مقدار زیادی فیبر است.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنج عنبر بو کلیک نمایید.

 

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *